Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1000g2500kcal190g0.3g220g0g
Kevytmaito hyla (Valio)2400g1104kcal76.8g115.2g36g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g120g432kcal15.6g84g2.5g4.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen120g864kcal1.2g1.2g96g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)1000g920kcal130g10g40g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)648g1393kcal53.1g265.7g8.4g64.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10576g14426kcal933.4g952.8g805.8g138.4g
Valittu annoskoko5288g7213kcal466.7g476.4g402.9g69.2g
Annoskoko puolitettuna2644g3607kcal233.4g238.2g201.5g34.6g
Arvot/100g100g136kcal8.8g9g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84479