Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 84g28kcal0g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g211g20kcal1.3g3g0.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)225g135kcal7.6g10.1g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1059g393kcal18.4g32.6g16.2g0.2g
Valittu annoskoko529g196kcal9.2g16.3g8.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna265g98kcal4.6g8.2g4.1g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712