Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g150g841kcal9.8g85.6g6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl38g135kcal0.8g1g14.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g188g225kcal6.2g6.9g18.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g113g38kcal1.1g4.5g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1059g2510kcal35.8g203.4g80g8.4g
Valittu annoskoko530g1255kcal17.9g101.7g40g4.2g
Annoskoko puolitettuna265g628kcal9g50.9g20g2.1g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418