Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 127g103kcal2g21.3g0.1g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sitruuna kuorittu 2.8g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.4g7.3kcal0.5g0.7g0.3g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g85g101kcal17.7g0g3.4g0g
Vesi197g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss28g15kcal1.6g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g524kcal45.8g61.8g8g12.4g
Valittu annoskoko530g262kcal22.9g30.9g4g6.2g
Annoskoko puolitettuna265g131kcal11.5g15.5g2g3.1g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266491