Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g3161g11063kcal410.9g2212.5g47.4g0g
Vesi1806g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g145g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 181g1597kcal0g0g180.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g25320kcal821.8g4425g456g0g
Valittu annoskoko5292g12660kcal410.9g2212.5g228g0g
Annoskoko puolitettuna2646g6330kcal205.5g1106.3g114g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781