Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g1600g3936kcal288g8g96g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl120g1080kcal0g0g120g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1440g1096kcal27.1g223.2g2.9g14.4g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g200kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g12892kcal660.4g507g475g44g
Valittu annoskoko5292g6446kcal330.2g253.5g237.5g22g
Annoskoko puolitettuna2646g3223kcal165.1g126.8g118.8g11g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205