Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 765g2618kcal46.3g578.1g5.4g17.6g
Vesi, vesijohtovesi 3599g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)900g1484kcal27g36g134.9g0g
Ruokasuola jodioitu 29g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g8206kcal147g1228.2g280.6g35.2g
Valittu annoskoko5292g4103kcal73.5g614.1g140.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna2646g2052kcal36.8g307.1g70.2g8.8g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469