Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1164g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 116g87kcal15.3g1.3g0.5g8g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2562g9222kcal333g1793.1g53.8g89.7g
Sokeri 47g189kcal0g46.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 233g1236kcal0.7g1.2g139.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha524g870kcal99.6g0g52.4g0g
Sipuli (kuorittu)116g31kcal1.5g5.6g0.2g2g
Ohrasuurimo 93g300kcal7.7g58.8g1.9g7.1g
Lihaliemi laimennettu 233g44kcal0g7g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl175g1572kcal0g0g174.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g27101kcal915.6g3827g849.2g213.6g
Valittu annoskoko5292g13551kcal457.8g1913.5g424.6g106.8g
Annoskoko puolitettuna2646g6775kcal228.9g956.8g212.3g53.4g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334