Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1806g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g45g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 506g4472kcal0g0g505.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2935g10071kcal299.1g2054.5g35.2g102.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g29085kcal598.2g4109g1081.8g205.4g
Valittu annoskoko5292g14543kcal299.1g2054.5g540.9g102.7g
Annoskoko puolitettuna2646g7271kcal149.6g1027.3g270.5g51.4g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198