Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)699g3027kcal151g27.3g258.7g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2097g2025kcal63.1g410.8g6.7g20.8g
Omena, keskikokoinen 200g280g95kcal0.6g19.9g0.8g5g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g559g1538kcal162.2g0.6g95.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)280g84kcal2.2g16.5g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1119g1480kcal29.4g35.8g134.2g0g
Tonnikala öljyssä 259g491kcal70.1g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g17480kcal957.2g1021.8g1038.2g51.6g
Valittu annoskoko5292g8740kcal478.6g510.9g519.1g25.8g
Annoskoko puolitettuna2646g4370kcal239.3g255.5g259.6g12.9g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625