Lasange koti

Jauhelihakastike
1. Ruskista jauheliha yksikseen, lisää jauhelihamauste, purkki tomaattimurskaa ja 1 dl vettä, jolla olet putsannut tomaattimurska purkin.

Käytä puolet ilmoitetusta suolamäärästä maustamiseen eli vain 5g.

Juustokastike
2. Rypsiöljyyn sekoitetaan jauhot ja voimakkaasti sekoittaen maito, jotta ei tule kokkareita.

Sekoita joukkoon suurin osa juustoraaste ja mausta lopulla suolalla ja aromisuolalla.

Huom! Jätä juustoraastetta, että voit laittaa sitä vielä lasangen päälle.

Rakentaminen
3. Laita jauhelihakasteketta alimmaiseksi, levy kerros, juustokasteketta ja levy kerros.

Toista kertaalleen ja levitä juustokastikeen päälle vielä viimeiseksi loput juustoraasteesta.

4. Anna olla uunissa noin 30 min 225 asteessa.

Tarkkaile, ettei pinta ala tummua liikaa.

Voit peittää leivinpaperilla, jos tummuu.

Anna vetäytyä peitettynä noin 10-15 min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio kevyempi pizzajuusto 17%511g1455kcal158.3g0g86.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai90g315kcal10.8g64g1.9g2.7g
Rypsiöljy Eldorado72g597kcal0g0g66.3g0g
Rasvaton maito HYLA pastöroitu (Valio)1502g496kcal49.6g73.6g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1201g360kcal12g48.1g4.8g2.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g24g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Jauheliha (sika-nauta) 17%1201g2655kcal210.2g0g204.2g0g
Lasagne Pasta All´Uovo (Ital d´oro)357g1258kcal53.6g230.5g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g14279kcal989g833.4g755.6g10.4g
Valittu annoskoko5292g7139kcal494.5g416.7g377.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna2646g3570kcal247.3g208.4g188.9g2.6g
Arvot/100g100g135kcal9.3g7.9g7.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78655