Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2096g735kcal96.8g40.9g6.3g52.4g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Juustoraaste emmental punaleima160g624kcal46.4g0g48g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 520g1717kcal10.4g15.6g182g0g
Pekoni, paistettu 120g618kcal19.7g0g60.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10592g18016kcal1186.6g113g1410.2g104.8g
Valittu annoskoko5296g9008kcal593.3g56.5g705.1g52.4g
Annoskoko puolitettuna2648g4504kcal296.7g28.3g352.6g26.2g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274886