Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1068g823kcal181.6g0g10.7g0g
Kampasimpukka, annos 30g1068g926kcal178.4g24.6g7.5g0g
Katkarapu 401g274kcal57.8g0g4.4g0g
Paprika vihreä 454g97kcal4.3g11.3g1.4g8.6g
Paprika, punainen454g117kcal4.1g20.9g1.8g9.1g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow35g90kcal3.5g3.5g6.9g0.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)988g395kcal10.9g71.1g4.9g13.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 534g551kcal18.4g96.1g5.7g15.5g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.6kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 54g479kcal0g0g54.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10592g7623kcal924.4g472.4g196g103.2g
Valittu annoskoko5296g3812kcal462.2g236.2g98g51.6g
Annoskoko puolitettuna2648g1906kcal231.1g118.1g49g25.8g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188