Proteiinimustikka piirakka

Siirry sivulle!

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Muussaa/soseuta banaani ja lisää munat, vesi ja rahka joukkoon.

Yhdistä kuiviin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina voidellulle/leivinpaperilla vuoratulle vuoalle ja lisää päälle tuoreita mustikoita reippaalla kädellä.

Paista hieman alle puoli tuntia.

Tarkista välillä ettei piirakka paistu yli, muuten lopputulos on jonkin verran kovempi ja kuivempi.

Piirakka on hyvä nostaa uunista pois vielä vähän kosteana.

Piirakkaa voi nauttia kastikkeen kanssa, joka syntyy helposti maitorahkasta, maidosta ja makeutuksesta (tai proteiinijauheesta).

Parasta piirakka on muhittuaan jääkaapissa joitain tunteja/yön yli.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ellenn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka4.6g14kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Puuro Nalle Kuntokaura 30g2.9g9kcal0.4g1.4g0.2g0.5g
Hera+ vanilja (Leader), annos 34g5g21kcal4.1g0.4g0.3g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)9g20kcal1.2g0g1.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g20g17kcal0.2g3.7g0.1g0.4g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton laktoositon (Valio), annos 500g5.4g3.3kcal0.5g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g176kcal13.8g18.4g5g3.8g
Valittu annoskoko53g88kcal6.9g9.2g2.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna26g44kcal3.5g4.6g1.3g1g
Arvot/100g100g167kcal13.1g17.4g4.7g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409579