Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g21g7.3kcal0.3g1.4g0g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g100kcal8g5.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko53g50kcal4g2.6g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal2g1.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g95kcal7.6g4.9g4.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726