Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)12g13kcal2.8g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g16g54kcal2.6g10.1g0.3g1g
Arkirae (Valio), annos 100g6.5g4.5kcal0.8g0.2g0.1g0g
Ketsuppi 2.5g2.3kcal0g0.5g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)7.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g169kcal14.2g22.2g2.2g2g
Valittu annoskoko53g84kcal7.1g11.1g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal3.6g5.6g0.6g0.5g
Arvot/100g100g159kcal13.4g20.9g2.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441