Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.7g10kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 8.4g11kcal0.2g0.3g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.4g29kcal0.2g0.3g2.9g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mansikka 21g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g183kcal3.4g19.8g9.4g1g
Valittu annoskoko53g91kcal1.7g9.9g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal0.9g5g2.4g0.3g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.7g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709