Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemi laimennettu 16g3kcal0g0.5g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.3g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g105kcal6.4g7.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko53g53kcal3.2g3.8g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g26kcal1.6g1.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6g7.2g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978