Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 3g22kcal0g0g2.4g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g9g36kcal0.2g8.7g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g13g5.2kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.7g22kcal0.8g0.2g2g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g5g9kcal0.7g0.4g0.5g3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.7g13kcal0g3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g326kcal5.4g38g17g6.4g
Valittu annoskoko53g163kcal2.7g19g8.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna27g82kcal1.4g9.5g4.3g1.6g
Arvot/100g100g308kcal5.1g35.9g16.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255