Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 19g21kcal4.1g0g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g17kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g114kcal9.2g6.8g5g1g
Valittu annoskoko53g57kcal4.6g3.4g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g29kcal2.3g1.7g1.3g0.3g
Arvot/100g100g107kcal8.7g6.4g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431395