Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g2.3g8kcal0.5g0g0.7g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.3g8.5kcal0g0.1g0.9g0g
Juusto, keskiarvo 7g25kcal1.8g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g187kcal11.8g1.2g15.2g0.2g
Valittu annoskoko53g93kcal5.9g0.6g7.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g47kcal3g0.3g3.8g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11.2g1.1g14.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238