KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.4.7g16kcal0.3g3.3g0.2g0.3g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g13g16kcal2.3g0.2g0.7g0g
Findus wokki Classic 500G10g3.1kcal0.2g0.5g0.1g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g8.3g5kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g90kcal5.8g8.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko53g45kcal2.9g4.4g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g23kcal1.5g2.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.5g8.3g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865