Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5.8g42kcal0g0g4.7g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g14g12kcal0.5g1.8g0.3g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 12g4.5kcal0g1g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g249kcal4.2g31.4g11.6g1.2g
Valittu annoskoko53g125kcal2.1g15.7g5.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g62kcal1.1g7.9g2.9g0.3g
Arvot/100g100g235kcal4g29.6g10.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612