Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.4g19kcal1.6g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi2g7.2kcal0.1g1.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.4g8.2kcal0g0.1g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kaali, valkokaali18g3.8kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g107kcal5.4g5.2g6.6g1g
Valittu annoskoko53g53kcal2.7g2.6g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g27kcal1.4g1.3g1.7g0.3g
Arvot/100g100g101kcal5.1g4.9g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978