Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 22g17kcal3.8g0g0.2g0g
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Öljy1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 3.3g8.8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.5.5g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g122kcal11.6g4.6g5.8g0.8g
Valittu annoskoko53g61kcal5.8g2.3g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal2.9g1.2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g115kcal10.9g4.3g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147221