Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g29g66kcal5.5g0g5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1.1g0.7kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)3.6g14kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g7.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 6.6g15kcal0.3g1.1g0.9g0.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste5.5g20kcal1.6g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g235kcal16g8.4g15g1.2g
Valittu annoskoko53g117kcal8g4.2g7.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g59kcal4g2.1g3.8g0.3g
Arvot/100g100g221kcal15g7.9g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308