Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta26g93kcal3.3g18g0.5g0.9g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.3g12kcal0g0g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.3g8.7kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Lihaliemi laimennettu 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g272kcal9.2g38.6g8.4g2.2g
Valittu annoskoko53g136kcal4.6g19.3g4.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g68kcal2.3g9.7g2.1g0.6g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.3g7.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334