Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Poronliha, paistettu 9g18kcal2.2g0g1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g10g4kcal0.1g0.8g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g48kcal4.6g2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko53g24kcal2.3g1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal1.2g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305