Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 5g3.4kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Herne 6.3g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Isot katkaravut (rainbow)11g11kcal2.6g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella4.7g16kcal0.4g3.4g0.2g0.2g
Basilika, tuore1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g102kcal6.8g8.6g3.6g1g
Valittu annoskoko53g51kcal3.4g4.3g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g26kcal1.7g2.2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g96kcal6.4g8.1g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652