Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow37g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g3.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g42kcal1g5.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko53g21kcal0.5g2.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal0.3g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.9g5.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063