Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Punakaali 25g6.5kcal0.4g0.9g0g0.5g
Sipuli (käsittelemätön)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen17g6kcal0g1.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma3.1g10kcal0g2.3g0g0g
Punaviini 3.7g2.6kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g59kcal0.8g9.4g0.8g1.8g
Valittu annoskoko53g30kcal0.4g4.7g0.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g15kcal0.2g2.4g0.2g0.5g
Arvot/100g100g55kcal0.8g8.8g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289