Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g25g5kcal0.3g0.7g0g0g
Naudan sisäfilee25g30kcal5.2g0g1g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g119kcal11g2g7g0.2g
Valittu annoskoko53g59kcal5.5g1g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal2.8g0.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g112kcal10.4g1.9g6.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176144