Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 38g24kcal1.1g1.8g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Piimä, rasvaton (Valio)13g4kcal0.4g0.6g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g66kcal3.6g5.4g3.2g0g
Valittu annoskoko53g33kcal1.8g2.7g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal0.9g1.4g0.8g0g
Arvot/100g100g62kcal3.4g5.1g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716