Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja13g20kcal0.9g2g0.9g0g
Lakka13g5.2kcal0.2g1g0.1g0.5g
Liivate 0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g246kcal4.2g12.8g19.4g1g
Valittu annoskoko53g123kcal2.1g6.4g9.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g62kcal1.1g3.2g4.9g0.3g
Arvot/100g100g231kcal3.9g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843