Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Hiiva 2.1g1.6kcal0.3g0g0g0.1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)16g52kcal2.2g9.4g0.5g2g
Auringonkukansiemen 6.7g40kcal1.5g0.8g3.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g291kcal9.8g32g12.8g6.2g
Valittu annoskoko53g145kcal4.9g16g6.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna27g73kcal2.5g8g3.2g1.6g
Arvot/100g100g273kcal9.2g30.1g12g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418