Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.3g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g181kcal6g23.6g6.6g0.8g
Valittu annoskoko53g91kcal3g11.8g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g45kcal1.5g5.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.1g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071