Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 28g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.6g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g3.7g1.2kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g38kcal0.6g7.8g0.2g1.2g
Valittu annoskoko53g19kcal0.3g3.9g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g10kcal0.2g2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.6g7.3g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227