Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr6.3g18kcal0.5g0.6g1.5g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore28g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto3.8g13kcal0.8g0g1.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio13g8.1kcal0.2g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g88kcal3.4g3.8g6.6g0.6g
Valittu annoskoko53g44kcal1.7g1.9g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal0.9g1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g82kcal3.2g3.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757