Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g11g36kcal1.7g6.8g0.2g0.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)14g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g158kcal10g16g5.6g1.8g
Valittu annoskoko53g79kcal5g8g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g40kcal2.5g4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g149kcal9.4g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957