Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 9g13kcal0.8g1.7g0.2g0.5g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 14g7.5kcal0.1g1.5g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.5g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio16g10kcal0.2g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g101kcal8g9g3.4g1.6g
Valittu annoskoko53g51kcal4g4.5g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal2g2.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g95kcal7.5g8.4g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087