Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä3.5g3.9kcal0.3g0.6g0g0.3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g5.6g5.4kcal0.5g0.8g0g0.5g
Paistijauheliha nauta 5%14g18kcal2.9g0g0.7g0g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g10g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g86kcal8g6g3.2g2.4g
Valittu annoskoko53g43kcal4g3g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal2g1.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.6g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886