Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g108kcal0.7g1g11.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g6.6g4.2kcal0.2g0g1.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g2g6.4kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g286kcal2.4g15.8g26.4g0.2g
Valittu annoskoko54g143kcal1.2g7.9g13.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g72kcal0.6g4g6.6g0.1g
Arvot/100g100g267kcal2.2g14.8g24.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761