Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Herne 9g6.3kcal0.5g0.9g0g0.3g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.3g16kcal1.3g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g47kcal3.6g1.8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko53g24kcal1.8g0.9g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal0.9g0.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g1.7g2.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061