Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g10g35kcal1.3g6.8g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma8.7g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Maitorahka, milbona (500g)11g7.4kcal1.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)4.4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g11g6kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g180kcal7.4g19.4g8g0.8g
Valittu annoskoko53g90kcal3.7g9.7g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g45kcal1.9g4.9g2g0.2g
Arvot/100g100g169kcal6.9g18.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276