Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g2.7g10kcal0.2g2.1g0.1g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)11g2kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g66kcal5.4g5.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko53g33kcal2.7g2.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal1.4g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g62kcal5.1g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732