Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)20g6.8kcal0.7g0.8g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.6g26kcal0.8g4.8g0.2g1.2g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl5.1g17kcal0.7g3.2g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.9g8.8kcal0g2.2g0g0g
Hiiva 2g1.5kcal0.3g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g226kcal8.2g43.4g1.4g4.2g
Valittu annoskoko53g113kcal4.1g21.7g0.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna27g56kcal2.1g10.9g0.4g1.1g
Arvot/100g100g211kcal7.7g40.6g1.3g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271