Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)5.9g12kcal0.8g0g1g0g
Pekoni, paistettu 2g10kcal0.3g0g1g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g143kcal6.8g2g11.6g1g
Valittu annoskoko54g72kcal3.4g1g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g36kcal1.7g0.5g2.9g0.3g
Arvot/100g100g134kcal6.4g1.9g10.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614