Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g10g3.1kcal0.5g0.2g0g0.2g
Broilerifilee, marinoimaton10g11kcal2.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa5.2g16kcal1.2g0g1.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g99kcal11.4g2.6g4.6g0.6g
Valittu annoskoko53g49kcal5.7g1.3g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal2.9g0.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g93kcal10.7g2.4g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555