Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g8.9g8.5kcal1.7g0.1g0.2g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g1.2g0.7kcal0g0.1g0.1g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)7.8g14kcal0.2g0.4g1.3g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g58kcal4g1.6g4g0g
Valittu annoskoko53g29kcal2g0.8g2g0g
Annoskoko puolitettuna27g15kcal1g0.4g1g0g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102