Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna, paistettu 21g42kcal2.7g0.1g3.5g0g
Pekoni rasvainen 7.6g29kcal0.9g0g2.8g0g
Ranskankerma Valio9g25kcal0.2g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g229kcal8g2.2g21g0.4g
Valittu annoskoko53g115kcal4g1.1g10.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g57kcal2g0.6g5.3g0.1g
Arvot/100g100g215kcal7.5g2.1g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261240